Projecten

Uit Steundeclub.nl Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Een project is een wens van de vereniging waar op een bepaalde termijn geld voor nodig is. Er kunnen zeer gemakkelijk meerdere projecten op een website worden aangemaakt. Clubs kunnen een breed scala aan projecten realiseren, van het opknappen van de kantine of de kleedkamers tot de aanleg van een nieuw veld. Kleinere projecten zijn bijvoorbeeld de aanschaf van teamkleding, tassen, ballen of een digitaal scorebord.

Kies voor jouw vereniging projecten die tastbaar zijn en waar veel mensen binnen de vereniging profijt of een goed gevoel van hebben. Dit zorgt voor grotere betrokkenheid binnen de vereniging, dus meer acties en donaties. Het is slim verschillende projecten op je clubpagina te hebben staan, omdat het bereik van de doelen dan groter is. Dat wil zeggen dat meer mensen bereid zijn te doneren voor een van de projecten, simpelweg omdat er meer keus is.

De belangrijkste dromen en ambities van verschillende sportverenigingen kunnen erg van elkaar afwijken. Mogelijkheden zijn een nieuw clubhuis, scorebord of jeugdhonk, het oprichten van een damesteam of het financieren van een trainingskamp. Probeer projecten die te omvangrijk zijn op te delen in een aantal kleinere deelprojecten.

Vind je het moeilijk om een passend project voor jouw eigen sportvereniging te vinden? Kijk dan ter inspiratie eens rond op onze site of in deze lijst voorbeeldprojecten!